Elektrische fietsen

E-bike by Glan-o: elektrische fietsen op hun best!

Bij Glan-o hebben we ook elektrische fietsen in ons assortiment. En niet zomaar elektrische fietsen, maar echte e-bikes van merken zoals Trek en Thompson.

Waarom net die elektrische fietsen? Omdat ze passen in onze visie van ergonomisch design en mobility.

 

Elektrische stadsfietsen

Met onze elektrische stadsfietsen willen we mensen vaker op de fiets krijgen. Door meer te bewegen word je immers blijer én gezonder. Onze elektrische fietsen zijn slimme, leuke fietsen die perfect aansluiten bij jouw manier van bewegen, leven en werken en spelen!

Je zoekt een elektrische fiets die onderhoudsvriendelijk en comfortabel en elegant is? Dan is Glan-o voor jou de juiste fietsenwinkel! Wij zorgen ervoor dat jouw fiets helemaal op jouw behoeftes is afgestemd!

 

De elektrische mountainbike: hightech knowhow!

Verleg jij graag je grenzen? Dan is een elektrische mountainbike echt iets voor jou! Trek, een Amerikaanse fietsenbouwer, is trouwens wereldleider op gebied van mountainbiketechnologie. Ieder model, van eenvoudig tot uiterst gesofistikeerd, zit boordevol hightech knowhow die elke rit tot een avontuur maakt.

 

Jouw voordelen

- ergonomisch comfort 

-  elegant design

-  hightech knowhow uit Amerika

-  tevredenheid gegarandeerd met de beste garantie

 

 

Op zoek naar de elektrische fiets van je dromen? Kom eens langs in onze winkel!

Proefritje maken? Spring maar op de fiets!

Ook voor bedrijven!

Uw medewerkers gezond en blij op het werk? Maak hen dolgelukkig met een elektrische fiets. Glan-o biedt u verschillende leasemogelijkheden aan en flinke kortingen op groepsaankopen.

 

Contacteer ons vandaag nog voor een voorstel op maat van jouw bedrijf.

 

Bel 053 43 02 32 of mail naar info@glano.be